divendres, 26 de març del 2010

CORNETS DE NATA I XOCOLATA


Per sortir del pas amb elegància i en poc temps.



Ingredients:
· 1 base de pasta de full
· 200 ml de nata
· sucre al gust i vainilla (per muntar amb la nata).
· xocolata cobertura.
Preparació:
Estirem la pasta de full i la tallem a tires. Cobrim els motlles en forma de cornet amb papel de cuina untat amb oli (també es poden anfarinar com els motlles dels bescuits). Enfornem amb el forn calent a uns 200ºC. Mentrestant muntem la nata amb el sucre i la vainilla o fins i tot algun aroma com cafè o coco o xocolata. Un cop els cornets siguin cuits i freds, els farcim amb l'ajuda de la màniga pastissera.
Desfem la xocolata i l'escampem per sobre els cornets. Sorti com sorti, sempre es millor.


ESCUMA DE MADUIXES


És la mateixa recepta, però amb 200 ml de nata enlloc de clares i estrenant el sifó ISI.