És un pastís molt gustós, amb un punt cru que pensava que no agradaria, però ens ha enamorat. La propera vegada procuraré tenir les 3 peres que em faltaven i comprovarem contrasts.
PASTÍS DE POMA LAMINADA.
Ingredients:
· 35 gr farina
· 1 cullerada (postres) llevat en pols
· 1 pessic de sal
· 1 ou
· 35 gr sucre
· 13 gr mantega
· 40 ml llet
· 3 pomes
Preparació:
Escalfem el forn a 200ºC. Tamissem la farina amb la sal i el llevat, i reservem. Batem fins blanquejar l'ou i el sucre, afegim la farina desfeta, la llet i una mica d'esència de vainilla i continuem barrejant. Afegim la farina i batem una mica mes. Pelem i laminem les pomes. Les hi afegim també. Ho aboquem en un motlle rectangular que haurem emmantegat i enfarinat previament, i enfornem uns 30-35 minuts.
La recepta porta el doble de tots els ingredients, però enlloc de 6 pomes: 3 pomes i 3 peres. Abans de abocar la fruita es separa la massa en dos i en una de les parts s'hi posa poma i a l'altra pera, se'n aboca una al motlle i a sobre l'altre.
L'he acompanyat amb una mica de melmelada de maduixa amb coco ratllat per sobre. Contrastos.
Font: i-recetas
Ostres, ja imaginem la melositat d'aquesta meravella que us ha enamorat. Un petó.
ResponElimina